top of page

ABOUT

KOEK IN

THE BOX

Zomer '20 in Bella Italia. In een klein winkeltje zie ik een koekjesverpakking liggen ergens op een onderste plank. Waarom mijn oog er op viel en waarom ik het kocht, geen idee. Wat ik wel wist was dat dit het allerlekkerste koekje was, dat ik ooit had gegeten. Wie had ooit gedacht toen ik op mijn terrasje in de zon, naast een heerlijke espresso, genoot van dit kleine 'gebakje' dat dit het begin van een nieuw avontuur zou zijn...

Het avontuur van KOEK IN THE BOX

Een momentje voor jezelf. Gemaakt met passie en verpakt als een liefdevol cadeautje. Voor jezelf of voor een ander. 

Toen al onze events We Are Pregnant | Creative Life | Happylicious vanwege corona niet meer door mochten gaan, gaf dit ruimte voor een nieuw begin. 'A creative mind, never stops creating'. Dus trok ik de stoute schoenen aan en stuurde het Italiaanse fabriekje waar de koekjes werden gemaakt een berichtje. Binnen nog geen 24 uur kwam de reactie...SI!

Good looking, great taste and happy vibes ofwel LA DOLCE VITA. De rode draad door alles wat ik heb mogen creëren en daarom valt het ontstaan van KOEK in the BOX, zo op zijn plek.

 

Zeker in deze tijd maar eigenlijk altijd al, is het zo leuk iemand te verrassen per post. Ik weet zelf al genoeg momenten waarbij ik zo blij ben dat KOEK in the BOX er is. En nu jij vast ook! 

Liefs, Sabrina

Sab%2520koffie%2520koekje%2520keukenblad

Say 

Hey!

Hi, this is me. Wat leuk dat je tot hier bent gekomen om over ons avontuur te lezen. Veel plezier met shoppen en natuurlijk het geven.

Koekjes mensen presentatie BEWERKT.jpg

DE MAKERS

Volgens oud familierecept worden de koekjes van KOEK IN THE BOX ambachtelijk gemaakt. Vol van liefde en dat proef je. Dit is geen gewoon koekje, het is het gevoel van DOLCE VITA.

bottom of page